Boring/Skæring

Boring og skæring

Hos Broholm Diamant A/S udfører vi boring og diamantskæring. Der er intet, der er for tykt til det udstyr, som vi anvender til boring og skæring. Vi tilbyder boring i beton af både små og store huller, og vi henvender os til både privatkunder og erhvervskunder. Vi tilbyder dig en professionel løsning inden for skæring og boring.

Boring i alle afskygninger

Vi oplever, at vores kunder henvender sig til os med mange forskellige typer af opgaver inden for boring og skæring. Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os.

 

Med en stor portion erfaring i bagagen og en solid faglig viden kan du altid regne med, at vi leverer den vare, som vi lover dig, inden vi går i gang med et stykke arbejde hos dig.

Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

Hvad er diamantskæring?

Diamantskæring er en særlig metode, der anvendes til at skære igennem både armeret og uarmeret beton. Når vi udfører diamantskæring for dig, får du et meget klart og præcist resultat.

 

Vi skærer både horisontalt og vertikalt i facader, vægge, dæk og fundamenter både ude og inde. Diamantskæring bliver hyppigt anvendt til alt inden for vægskæring, wireskæring, gulvskæring og cirkelskæring.

Kontakt os for mere information om boring og skæring

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for en snak om en opgave, der indebærer skæring eller boring. Har du brug for at vide mere om vores priser eller de ydelser, som vi kan tilbyde dig, er du derfor velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan fange os på telefon +45 40 13 37 27 og ellers kan du også altid sende en mail til info@broholmdiamant.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.