Overvejer du at få lavet et Superfloor i København eller omegn?

Hos Broholm Diamant er vi eksperter i at lave Superfloor. Vi har allerede hjulpet en lang række af kunder med miljøvenlige og slidstærke gulve, og vi sender også gerne en mand hjem til dig. Superfloor som er et Poleret betongulve, der har et New York’er look, er en yderst populær gulvløsning, som vi som fagmænd kan give vores varmeste anbefalinger. Vil du gerne have lavet et poleret betongulv i København, hører vi meget gerne fra dig.

Bliv kontaktet

  Nye gulve til virksomheder
  og private

  Superfloor bliver hyppigt installeret i erhvervsejendomme og private hjem. Det smarte beton-look er yderst populært i moderne boliger, og gulvets rengøringsvenlige materiale gør det ikke mindre populært. Virksomheder efterspørger også Superfloor i stor stil, da det også egner sig som industrigulv eller som en praktisk og flot gulvløsning i forretninger, restauranter med videre.

   

  Vi henvender os til private boligejere, der gerne vil have et moderne og slidstærkt gulv i deres hjem. Det kan både være i tilfælde af en omfattende boligrenovering eller i forbindelse med nybyg. På samme vis laver vi også Superfloor for virksomheder inden for alle typer af brancher. Mangler du en professionel hånd til at lave et Superfloor nær København i din virksomhed eller dir private hjem? Så er vi kun et opkald væk.

  Kontakt os på +45 22 90 50 21 eller info@broholmdiamant.dk

  Din ekspert i Superfloor
  nær København

  Vi er stolte af at kunne bryste os af at være certificeret i HTC superfloor gulve. Superfloor gulve er et andet ord for poleret betongulv, og vi er som den første virksomhed her i landet blevet certificeret. Det vidner om vores høje faglige standard. Overvejer du derfor at få lavet et Superfloor, som er et poleret betongulv i København eller omegn, kan du være sikker på at ende ud med en professionel løsning, når du lægger dine gulve i vores hænder og indgår et samarbejde med os.

  Hvorfor vælge
  et Superfloor?

  • Du får et holdbart og slidstærkt gulv.
  • Du får et hygiejnisk og allergivenligt gulv.
  • Du får et gulv, som kan laves af genbrugsmaterialer.
  • Du får et gulv, der er både smuds- og vandafvisende.
  • Du får et gulv, som alene skal rengøres med vand og ingen kemikalier.
  • Du får et gulv, som ikke giver elektriske ladninger, og som lever op til alle krav og standarder på området.

  Tilbud på Superfloor i København

  Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få udarbejdet et tilbud på industrigulv til din virksomhed eller et rengøringsvenligt gulv med et moderne råt look til din bolig.

  Ring til os på telefon +45 22 90 50 21 eller send os en mail på info@broholmdiamant.dk.