Overvejer du, om du skal få slebet dine betongulve? Slibning kan få det bedste frem i dine gulve.

Hos Broholm Diamant A/S tilbyder vi slibning på Sjælland. Lige meget om du står over for en større opgave med slibning af betongulvene i en hel industribygning, hospital, skole, hotel, lager, kontor eller du har brug for professionel hjælp til at få slebet dit betongulv i din carport, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har allerede hjulpet en lang række af virksomheder og private boligejere med gulvslibning på Sjælland, og vi hjælper også gerne dig med at få dine gulve til at tage sig bedre ud og blive mere modstandsdygtige.

Bliv kontaktet

  Din ekspert i slibning på Sjælland

  Vores virksomhed har eksisteret i mange år, og vi har prøvet kræfter med stort set alt inden for slibning gennem årene. Vi plejer at sige, at vi tager fat, hvor andre giver op – og det giver et meget godt billede af, at vi har kompetencerne til at tage fat på enhver udfordring, når det kommer til slibning.

  Uanset om du står over for en større eller en mindre opgave med slibning, tager vi gerne udfordringen op. Med vores høje faglige viden og en stor portion erfaring i bagagen tør vi godt garantere dig, at vi kan komme op med en professionel løsning på selv den mest krævende opgave med gulvslibning.

  Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

  Vi udfører

  Slibning af alle slags betongulve
  Grovslibning og finslibning
  Slibning af industrigulve
  Gulvslibning og gulvfræsning

  Slibning uden støv
  eller forurening

  Når der bliver slebet gulve, vil det støve. Det kan ikke undgås. Men takket være vores professionelle og effektive maskiner, bliver al støvet samlet op, når vi sliber gulve eller andet hos dig. Det betyder, at der ikke bliver plantet en masse støv i din bygning eller i naturen, hvis vi eksempelvis er i gang med at slibe på en parkeringsplads eller en bro. Vores specialstøvsuger samler alt støvet op, så vi kan kontrollere, hvor det skal deponeres, og hvordan vores slibning kan forurene mindst muligt.

  Gulvfræsning med
  ravager

  Udover slibning tilbyder vi også gulvfræsning med ravager. Det giver dig en mild og meget skånsom fræsning, som ikke smadrer betonoverfladen. Med vores ravager kan vi fjerne mellem 1-5 mm ad gangen, og der er her tale om en meget effektiv og hurtig form for fræsning. Også ved fræsning sørger vi for, at det foregår støvfrit ved at anvende professionelt grej.

  Kontakt os for mere information om slibning på Sjælland.

  Har du spørgsmål om vores ydelser inden for gulvslibning eller gulvfræsning? Eller vil du gerne have os til at udarbejde et tilbud til dig?

  Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 13 37 27 Alternativt kan du også sende os en mail på info@broholmdiamant.dk. Så vender vi tilbage til dig snarest.