Trænger dine betongulve til en kærlig hånd? Så kan slibning meget vel være vejen frem.

Hos Broholm Diamant A/S tilbyder vi slibning af betongulve. Det være sig alt fra industrigulve til gulve i private boliger. Udover at have den faglige viden på plads har vi også det rigtige grej til slibning. Hvad enten du henvender dig til os som erhvervsdrivende eller som privatkunde, kan du være helt tryg ved, at vi kan tilbyde dig en professionel løsning. Vi tilbyder slibning i København og på den øvrige del af Sjælland.

Bliv kontaktet

  Gulvslibning uden forurening med støv

  Slibning af betongulve sviner, hvis ikke der bliver anvendt det rette udstyr. Med vores grej kan du være sikker på, at det ikke kommer til at støve en masse, når vi arbejder med dine gulve. Vores specialstøvsuger opsamler stort set alt det slibestøv, som opstår, så du slipper for at få det spredt rundt omkring i din virksomhed eller i din bolig.

   

  Når vores maskiner samler slibestøvet op, giver det en bedre kontrol, og vi kan sikre, at hverken naturen eller dine bygninger bliver forurenet med det støv, som opstår under slibning. Det er lig med sund fornuft i vores ører, da vi gerne vil skåne både dig og naturen.

  Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

  Hvorfor skal du vælge os til slibning i København?

  Vi tilbyder alt fra grovslibning til finslibning.
  Vi varetager store som små opgaver inden for slibning.
  Vi besidder en stor faglig viden og har mange års erfaring.
  Vi udfører gulvslibning og gulvfræsning.
  Vi har det rette grej og professionelle maskiner.
  Vi tilbyder dig en god og fair pris på slibning.

  Få det bedste frem i
  dine betongulve

  Selv et meget slidt gulv kan komme til at tage sig ud som nyt, når det bliver slebet på den rigtige måde og får den bedste behandling. Vi gør gerne det grove arbejde med at slibe dine gulve og stå for sanering af beton hos dig, så du eller en anden professionel gulvmand kan tage over og male gulvet efterfølgende. Der er masser af muligheder for, hvad du skal gøre ved dit gulv efterfølgende, og det afhænger af, om du gerne vil have det malet, eller du vil gå efter et mere råt beton-look.

   

  Vi har arbejdet med gulvslibning i mange år, og det er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver. Vi lader ikke dit gulv slippe, før vi har opnået et resultat, som både du og vi som fagmænd kan være tilfredse med. Vil du gerne have udført slibning i København på professionel vis, er vi de rette at gå til.

  Vil du gerne have en pris på slibning i København?

  Overvejer du, om tiden er inde til at få slebet gulvet i din carport eller i den lagerhal, som bliver anvendt i din virksomhed? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du gerne vil høre mere om priserne på slibning, eller du ønsker mere information om de ydelser, som vi kan tilbyde dig.

  Du kan fange os på telefon +45 40 13 37 27, eller du kan skrive til os på info@broholmdiamant.dk.