Om Os

Du kan trygt lægge dit gulv i vores hænder – vi ved, hvad vi laver.

Broholm Diamant A/S er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 25 år. Der er 10 erfarne og engagerede medarbejdere ansat i virksomheden, som har adresse i Roskilde, og som rykker ud til kunder på hele Sjælland.

Du kan både henvende dig som erhvervsdrivende eller som privat husejer, hvis du har brug for at få slebet et betongulv eller på anden vis boret eller skåret i beton. Det gælder både, hvis du er i gang med renovering af en bygning eller står over for et projekt med nybyg.

Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

Rig på erfaring og opdateret på den nyeste viden

I al den tid, hvor vores virksomhed har eksisteret, har vi prøvet kræfter med lidt af hvert. Vi tager fat, hvor andre giver op, og vi har en høj grad af specialisering i poleret betongulv, også kaldet superfloor, samt boring eller skæring i beton. Vores fokus ligger altid på at skabe den bedste løsning for den enkelte kunde, og vi deler gerne ud af vores faglige viden, så vi sammen kan finde frem til den mest ideelle løsning til dig.

 

Vi holder os altid opdateret på den nyeste viden inden for vores branche, og det er vigtigt for os, at vi har al den viden på området, som vi overhovedet kan få. Vi er overbeviste om, at vores årelange erfaring, know-how og fokus på at opsamle den nyeste viden går perfekt i spænd. For os er det den perfekte kombination, der gør, at vi kan blive ved at skabe de bedste resultater for både de erhvervskunder og de privatkunder, der henvender sig til os.

Vil du gerne tale med os?

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du er interesseret i at vide mere om vores ydelser eller priser. Det gælder både, hvis du kontakter os for at få udarbejdet et tilbud på superfloor eller skæring/borearbejde eller hvis du alene har spørgsmål, som du gerne vil have afklaret.

Du er velkommen til at give os et kald på telefon +45 40 13 37 27 eller skrive til os på mail info@broholmdiamant.dk. Har du brug for at få et tilbud på slibning eller en af vores andre ydelser, udarbejder vi naturligvis gerne et til dig.