Har du brug for professionel hjælp til boring eller skæring? Så er du landet det helt rigtige sted.

Diamantskæring er en af vores kerneydelser hos Broholm Diamant A/S. Vi har i årevis hjulpet vores kunder med boring og diamantskæring på Sjælland, og vi er den foretrukne virksomhed for rigtig mange af vores tidligere kunder. Diamantskæring kan anvendes til mange ting, og det er en yderst effektiv måde at skære på, hvis du gerne vil sikre dig et præcist og meget skarpt resultat. Har du brug for vores hjælp til diamantskæring på Sjælland, hører vi meget gerne fra dig.

Bliv kontaktet

  Din ekspert i diamantskæring
  på Sjælland

  Diamantskæring er en af vores ekspertiser her i virksomheden, og vi har hjulpet et utal af kunder gennem årenes løb. Det gælder både private boligejere og virksomhedsejere, der har stået over for forskellige former for renoveringsopgaver. Du kan være helt sikker på, at du er i professionelle og kyndige hænder hos os, hvis du hyrer os til en opgave med diamantskæring på Sjælland. Vi stiller store krav til os selv, så det kan du også roligt gøre.

   

  Det betyder ikke noget for os, om du henvender dig til os som virksomhed eller som privatperson. Vi vil i alle tilfælde tilbyde dig en professionel løsning, som er til at betale sig fra. Uanset om du har en mindre eller en større opgave til os, sender vi gerne en mand, som kan hjælpe dig med skæring eller boring, ud til dig. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe resultater, du kan være tilfreds med. Men det er mindst lige så vigtigt for os at skabe resultater, som vi som fagmænd kan være tilfredse med.

  Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

  Fordele ved diamantskæring

  Diamantskæring giver et præcist og meget skarpt resultat.
  Diamantskæring er ideel til at skære i eksempelvis beton.
  Diamantskæring er egnet til mange forskellige opgaver og formål.
  Diamantskæring kan anvendes til alle former for hårdt materiale.
  Diamantskæring giver et hurtigt snit og generer næsten ikke omgivelserne.

  Hvad bliver diamantskæring brugt til?

  • Vægskæring
  • Wireskæring
  • Gulvskæring
  • Cirkelskæring
  • Skæring i alle former for hårdt materiale

  Skal vi udarbejde et tilbud på diamantskæring til dig?

  Overvejer du, om du skal henvende dig til os for at få skåret i dit betongulv eller i dit loft? Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig, og hvad det vil komme til at koste dig.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon +45 40 13 37 27 eller ved at sende en mail afsted til info@broholmdiamant.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.