Superfloor

Vil du gerne have lavet et slidstærkt gulv, der også er lig med et miljøvenligt gulv? Eller skal du have lavet nye industrigulve til din virksomhed?

Hos Broholm Diamant A/S har vi specialiseret os i gulvløsningen superfloor. Vi har her at gøre med et poleret betongulv, der er yderst slidstærkt, og som både er miljøvenligt og allergivenligt.

Superfloor kan anbefales til alle, og du kan efter vores mening ikke få et bedre og mere hygiejnisk gulv. Vi laver polerede betongulve i hele Danmark , og vi henvender os både til erhvervskunder og private kunder , der gerne vil have lavet en kvalitetsløsning, når det kommer til gulve.

Kontakt os på +45 22 90 50 21 eller info@broholmdiamant.dk

Hvad er fordelene ved et superfloor?

Det vaskes med vand – ingen kemikalier.
Hverken snavs eller skidt kan binde sig fast.
Det er et meget slidstærkt gulv.
Det er et miljøvenligt gulv.
Det er 100 % vand og smudsafvisende.
Det giver ingen statisk elektricitet.
Det kan laves af genbrugsbeton.
Det er et allergivenligt gulv.
Ved nystøbning kan du få blandet de farver og de sten i som du ønsker.
Det lever op til den internationale IEC og den amerikanske ANSI/ESD.

Superfloor – din ekspert i
holdbare gulvløsninger

Lyder et superfloor som noget for dig? Så finder du ingen, der er bedre til at lave det end os. Vi kan som den eneste virksomhed i Danmark bryste os af, at vi er certificeret i at lave HTC superfloor gulve. Det er et kvalitetsstempel, som vi er meget stolte af, og vi som hver eneste dag arbejder for at leve op til.

 

Uanset om du gerne vil have lavet et superfloor på et hospital, på skoler/institutioner, dit hotel/restaurant, din forretning/værksted/lager eller din private bolig, så står vi klar til at hjælpe dig med at få lavet en holdbar og professionel gulvløsning.

Et superfloor har det kendte New Yorker look og vi sender gerne en mand ud til dig, hvad enten du står over for en renovering, eller du skal i gang med et nybyg-projekt, hvor du ønsker dig et gulv med et råt beton-look.

 

 

Du kan få lige præcis det superfloor, som du ønsker dig

 

Måske har du en helt klar holdning til, hvordan du gerne vil have, at dit nye polerede betongulv skal se ud, eller måske er du mere fleksibel, når det kommer til udtrykket. Det forholder sig heldigvis sådan, at du kan være med til at bestemme, hvordan dit superfloor skal se ud, når der skal støbes et nyt gulv fra bunden. Der kan nemlig blandes præcis de farver og de sten i dit gulv, som du ønsker.

 

Det giver en enorm fleksibilitet, og du kan dermed være med til at designe dit helt eget unikke superfloor. Og det gælder både, hvis du gerne vil ende ud med et mat gulv eller et højt poleret gulv.

Vil du gerne have et tilbud på et superfloor?

Står du over for at skulle have lavet nye gulve? Så lad os tage styrken frem i dit gulv. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for superfloor.

Ring +45 22 90 50 21 eller skriv til info@broholmdiamant.dk.