Skal du have skåret et hul i væggen til en terrassedør eller et nyt vindue? Eller er det betongulve, som du skal have skåret i?

Hos Broholm Diamant A/S udfører vi diamantskæring i København og på den øvrige del af Sjælland. Vi udfører alt inden for boring og skæring, og der er ikke den form for materiale, som vi ikke kan skære eller bore igennem med vores professionelle udstyr. Vi henvender os både til erhvervskunder og private boligejere, og vi kaster os gerne over store som små projekter. Går du efter et professionelt resultat, får du, hvad du søger hos os.

Bliv kontaktet

  Derfor skal du vælge os
  til diamantskæring i København

  Hvis du gerne vil have professionel hjælp til diamantskæring i København, kan du trygt stole på, at vi kan løse opgaven. Vi har været i branchen i mange år, og det betyder, at vi ikke alene har en stor praktisk erfaring med os i bagagen, men at vores faglige viden også er i top. Vores faglige stolthed er stor, og det er ikke alene vigtigt at gøre dig som kunde tilfreds. Det er også vigtigt for os, at de resultater, som vi leverer, kan leve op til vores faglige stolthed.

   

  Vi løser selv de mest besværlige opgaver med skæring, og der er ikke den opgave, som vi ikke gerne tager fat på. Hvad enten du har en større opgave med diamantskæring, som du skal have løst i din industrivirksomhed, eller det er i din privatbolig, at du skal have skåret i dine gulve, så hører vi meget gerne fra dig.

  Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

  Hvad er fordelene ved diamantskæring?

  • Bruges hyppigt til vægskæring, wireskæring, gulvskæring og cirkelskæring.
  • Det er en effektiv og hurtig metode, når du skal have skåret gennem eksempelvis beton.
  • Du får et skarpt og meget præcist resultat, når du anvender diamantskæring.

  Diamantskæring –
  hvad er det?

  Ordet diamantskæring har ikke noget at gøre med materialet, der bliver skåret i. Men derimod det, der bliver skåret med. Diamantskæring giver et meget præcist snit, og hvad enten du skal have skåret et hul i en væg, i et betonloft eller i et gulv kan vi klare det med vores professionelle udstyr. Har du en opgave med diamantskæring i København, står vi klar til at hjælpe dig. Det samme gælder, hvis du skal have boret.   

  Få et tilbud på diamantskæring i København allerede i dag

  Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne høre mere om vores priser på diamantskæring i København? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om den opgave, som du har brug for professionel hjælp til

  Du kan ringe til os på telefon +45 40 13 37 27, eller du kan skrive til os på info@broholmdiamant.dk.