Drømmer du om et rengøringsvenligt og slidstærkt gulv til din bolig?

Vi har specialiseret os i Superfloor, som er poleret betongulve hos Broholm Diamant. Her får du en professionel gulvløsning, som tilfører et moderne råt beton-look til dit hjem, og som er yderst slidstærkt og nemt at holde. Et Superfloor kan både anvendes i private hjem, men det er også en yderst populær løsning inden for industriens verden. Spørger du os, får du ikke et bedre gulv end et Superfloor. Vi laver Superfloor på  hele Sjælland, og vi aflægger også gerne dig et besøg.

Bliv kontaktet

  Derfor skal du vælge et Superfloor

  • Det tilfører et moderne og råt beton-look.
  • Det er nemt at rengøre og vedligeholde.
  • Det vaskes nemt med vand (og ingen kemiske rengøringsmidler).
  • Det afviser smuds og vand, som ikke kan sætte sig fast på gulvet.
  • Det er et miljøvenligt gulv, som kan laves ud af genbrugsmaterialer.
  • Det er et slidstærkt gulv, som du kan have i årevis.
  • Det er et allergivenligt og meget hygiejnisk gulv.
  • Det egner sig både som industrigulv eller som gulv i boliger, forretninger, restauranter med videre.

  Kontakt os på +45 22 90 50 21 eller info@broholmdiamant.dk

  Superfloor på Sjælland –
  med certificering

  Superfloor der også har New Yorker looket, har vundet indpas på markedet inden for de seneste år, og det er en meget efterspurgt og populær gulvløsning, som bliver efterspurgt af både virksomhedsejere og boligejere. Vi er certificeret til at lave HTC superfloor gulve, og vi er de første på markedet, der har opnået den titel. Vi mener selv, at vi har gjort os fortjent til vores certificering, og det beviser vi hver eneste dag, når vi når vi slipper Superfloor hos vores kunder.

   

  Vil du gerne have en professionel hånd til at få slibet et Superfloor, er du landet det helt rette sted. Hvad enten du er i gang med en gennemgribende renovering eller nybyg, kan vi hjælpe dig med at slibe et moderne og slidstærkt Superfloor på Sjælland. Det er vores speciale – og det er vi stolte af. Det er op til dig, om du vil gå efter et gulv med et mat look eller et gulv med et mere råt look. Vi skal nok få det ført ud i livet.

  Meget mere end
  polerede betongulve

  Udover at have specialiseret os i Superfloor kan vi også tilbyde dig andre ydelser. Har du brug for at få boret et hul til en emhætte eller en terrassedør, tilbyder vi også boring og diamantskæring. Vil du gerne have slebet dine gulve, tilbyder vi også gulvslibning og gulvfræsning.

  Vil du gerne vide mere om vores ydelser?

  Hvis du har spørgsmål til vores gulvløsninger, eller hvis du gerne vil have hjælp til at vurdere, om et Superfloor vil være den rette løsning i dit private hjem eller i din virksomhed, sidder vi klar til at hjælpe dig.

  Du kan fange os på telefon +45 22 90 50 21 , eller du kan skrive til os på info@broholmdiamant.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.